ANNELIES IN HET NIEUWS VAN ALPHEN DICHTBIJ

Orbis_Poes-Leeuw_klVoor coaching, counseling en faalangst ga je naar Annelies Teisman

ALPHEN AAN DEN RIJN – Wil jij iets veranderen in jouw leven? Of in uw organisatie? Annelies Teisman uit Alphen aan den Rijn nodigt je uit om samen een nieuwe strategie te proberen die bij jou past en die je helpt om nieuwe overtuigingen en mogelijkheden te creëren. Zo kun je je gewenste leven realiseren. Annelies Teisman heeft al jarenlange ervaring in het vak en geeft coaching, counseling en faalangstreductie.

Mogelijkheden:
Je kunt bij Annelies terecht voor coaching, counseling en faalangstreductie. Wederzijds vertrouwen en een persoonlijke klik vindt ze erg belangrijk voor een succesvol traject. Tijdens het vrijblijvende en gratis kennismakingsgesprek wordt er bekeken of hier sprake van is. Het is vooral belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Met welke problemen kan Annelies jou helpen?
Moet je veel van jezelf? Heb je last van bepaalde angsten? Ieder mens heeft wel eens problemen. Dit hoort bij het leven. Je kunt bij Annelies met uiteenlopende problemen terecht. Voorbeelden van problemen waarbij Annelies jou kan helpen zijn: Je voelt je niet gezien, gehoord of begrepen. Je ziet het niet meer zitten. Je wilt iets in je leven veranderen maar durft niet. Je bent vastgeroest in een patroon. Je kunt je moeilijk focussen. Je hebt last van bepaalde angsten. Je piekert veel. Je hebt last van woedeaanvallen. Je kunt moeilijk leren. Je wilt weten waarom je elke keer in dezelfde valkuil stapt en hoe je daaruit kunt blijven. Je durft geen intimiteit aan te gaan. En ga zo maar door. Dit is maar een kleine greep uit de problemen waarmee Annelies je kan helpen. Ook geeft Annelies workshops voor zorginstellingen of schoolorganisaties. Ze laat je tijdens deze workshop kennis maken met het werkkader van de Transactionele-Analyse. Deze workshop is leerzaam, leuk, nieuw, spannend, en dynamisch en verricht wonderen in uw zorginstelling of schoolorganisatie.

Faalangstreductie:
Belemmerd faalangst jouw functioneren? Wordt jouw denken uitgeschakeld juist als je dit niet wilt? Laat je leven niet langer beheersen door faalangst. Faalangst kan in allerlei situaties voorkomen. Mensen met faalangst zijn extreem bang dat ze iets niet goed doen en hebben weinig zelfvertrouwen. Hier is gelukkig iets aan te doen. Annelies laat je een manier zien die zo verschillend is van alles wat je tot nu toe hebt gezien en/of hebt gedaan waardoor jij in staat bent om snel en blijvend jouw faalangst achter je te laten. Ze maakt hiervoor gebruik van een aantal krachtige methodieken zoals Rationeel-Emotieve Therapie, Mind Tuning en de MatriXmethode. Je gaat weer beter functioneren en presteren.

Transactionele-Analyse:
Transactionele-Analyse is een psychotherapeutische behandelmethode die door Eric Berne in de jaren 50 is ontwikkeld. Het is een unieke en eenvoudige theorie over wat er tussen mensen en over wat er binnen mensen gebeurt. Transactionele-Analyse kan je helpen inzicht te krijgen bij communicatieproblemen op het werk of een verstoorde samenwerking met je collega’s of werkgever. Of als je inzicht wilt krijgen welke gedragspatronen je innerlijk blijft herhalen. Wanneer oude triggers jouw nog (steeds) raken. Wanneer je een last met je mee draagt die voelt als een zware steen op je schouders. Als je je boosheid op anderen projecteert. Wanneer je duidelijkheid wilt krijgen welke patronen in jouw communicatie spelen. Als je aan het ”overleven” bent in plaats van ”leven” Ook biedt het een oplossing bij relatieproblemen en bij familieruzies. Transactionele Analyse geeft inzicht en (h)erkenning in je eigen gedragspatronen die steeds in stand worden gehouden waardoor relatieproblemen en familieruzies kunnen ontstaan.

Meer informatie:
Op haar website vertelt ze uitgebreid wat de mogelijkheden zijn. Hier staat alle informatie die je nodig hebt. Mocht je toch nog vragen hebben of graag een afspraak willen maken dan staat Annelies je graag te woord.