MatriXcoaching

Wil jij jouw leven weer beheersen en zijn wie je altijd al was?
“Zo snel en effectief, je kunt het eigenlijk niet geloven!”
Herken je één van deze dingen?
Angst:

Voor de tandarts – spinnen – vliegen – lift – rijangst – hoogtevrees – skiën – in het donker – nachmerries – kleine ruimtes – faalangst – presentaties – bepaald type mensen – injecties – stotteren – nachtmerries – dat je iets gaat overkomen – voor ziektes – een operatie of een andere angst?

Met MatriXcoaching kan ik je helpen deze angst te laten verdwijnen.
Een angst is een strategie van een beleving van de eigen angst. Deze beleving ontstaat op het moment dat er een prikkel is die je in relatie brengt met je angst. Tijdens de coaching reken je stapsgewijs af met je angst. Durf jij niet naar de tandarts of in het vliegtuig? MatriXcoaching helpt jou in die stoel zónder zwetende handen of een bonzend hart.

Vol hoofd:

Ik kan niet tegen al die drukte – Ik erger me zo snel – Ik heb geen overzicht meer – Ik heb vaak hoofdpijn – Ik trek het niet meer – Ik zucht vaak – Ik kan niet goed meer nadenken – Ik kan mijn aandacht er niet bijhouden – Ik kan het er niets meer bij hebben – Chaos in je hoofd – Een druk hoofd

Zijn één of meerdere van de bovenstaande zinnen op jou van toepassing? Dan kun je met recht spreken van een ‘vol hoofd’. Tijdens een MatriXcoaching help ik je om jouw drukke en volle hoofd denkbeeldig te ordenen. Ik ga samen met jou jouw hoofd formatteren. Hierdoor ontstaat  in korte tijd  rust en overzicht. Onderwerpen, die voor jou belangrijk zijn krijgen een handige plaats binnen of zelfs buiten je hoofd.

Emotionele problemen:

Geen zelfvertrouwen – verlegen – vaak verdrietig – rouw – negatieve toekomstverwachtingen – je afgewezen voelen – je niet goed genoeg te voelen – gepest worden – je vaak onzeker voelen – belemmeringen – blokkades – traumatische ervaring – sociale problemen – je moeilijk kunnen concentreren – boos worden als iets niet lukt – fobieën of andere emotionele problemen?

Herken jij één of meerdere van de bovenstaande gedachten, situaties of gevoelens? En wil je graag dat deze veranderen? MatriXcoaching helpt jou om nare emoties te laten verdwijnen. En vooral om er fijne emoties voor in de plaats te zetten.

Wat is MatriXcoaching?

Bij MatriXcoaching wordt een onhandige strategie vervangen door een andere eigen strategie die voor diegene beter, makkelijker en sneller werkt. Het probleem wordt zo door de persoon zelf opgelost. De MatriXmethode werkt aan een oplossing in plaats van eindeloos op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem.

Het doel van de behandeling is dat gebruik maakt van de eigen kracht, kwaliteiten en potentieel waardoor angst(en) en problemen aangepakt en opgelost kunnen worden.

MatriXcoaching is effectief en razendsnel. Er wordt alleen ingegaan op de beleving van het verhaal. Dit betekent dat wanneer je moeite hebt met het bespreken van je probleem toch gecoacht kan worden. Ik hoef niets van jou te weten, ik vraag alleen maar naar zien, horen, voelen en/of denken”. De MatriXmethode is een ideale gesprekstechniek omdat er veel tijd wordt bespaard doordat het verhaal niet verteld hoeft te worden.

Met MatriXcoaching kun je volle hoofden, angst(en) en emotionele problemen (sterk) verminderen of helemaal laten verdwijnen.

De MatriXmethode is ontwikkeld door Ingrid Stoop. Op de website http://matrixmethodeinstituut.nl/ vind je naast uitgebreide informatie ook ervaringen, tekeningen en onderzoeken.

Hier kun je ook filmpjes bekijken. http://www.youtube.com/user/ingridstoop1

Vaak al in één tot drie sessie ben je verlost van jouw probleem en als je de methodiek eenmaal kent kun je hem in het vervolg zelf toepassen!

‘Ongelooflijk’, ‘handig’ en ‘bijzonder’ zijn termen die vaak klinken na een sessie.

Door de vragen die ik stel ben je in staat zelf oplossingen te vinden om jouw strategie te veranderen. Je zult versteld staan van de snelheid en eenvoud waarmee je het probleem oplost. En… wat je tijdens een sessie leert ga je thuis, op school of op je werk zelf gebruiken.

Wachtlijsten zijn er niet door de korte trajecten.

Meer weten? Bel of mail mij.

NIEUW: Telefonische en/of Skype MatriXcoaching. Kijk voor meer informatie bij tarieven.

Ervaar het zelf!