anneliestijsman_portretMijn naam is Annelies Teisman. Ik ben begonnen als huishoudelijk medewerkster in de zorg. Na diverse opleidingen ben ik ziekenverzorgende geworden. Al snel merkte ik dat ik goed was in het begeleiden van leerlingen en ben ik praktijkopleider geworden. Zo is mijn passie voor het coachen en trainen ontstaan. Het fascineert mij hoe mensen overtuigingen en gedrag aanleren en hoe zij met elkaar omgaan. Ik besloot naast mijn werk als praktijkopleider de opleiding Coaching en Counselling te volgen bij de Academie voor Coaching en Counselling (ACC). In 2008 heb ik mijn hart gevolgd en richtte ik mijn eigen praktijk voor Coaching Counselling & Training op. Het is een verantwoordelijk, boeiend en inspirerend vak welke ik met passie uitvoer. En, wat een eer om mensen een cadeautje mee te geven die het ”leven” totaal veranderd.

Visie:

Om mij heen zie ik veel mensen vanuit de ‘overlevingsstand’ leven. Dan krijg je vanzelf signalen als stress, overspannenheid, burn-out, innerlijke onvrede of het niet kunnen genieten die aangeven dat het niet meer werkt. Het is tijd voor verandering, maar hoe doe je dat? Zelf heb ik dit proces ook doorlopen. Vanuit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik het verschil tussen ‘leven’ en ‘overleven’ goed ken. Het is moeilijk om oude patronen en overtuigingen los te laten en open te staan voor vernieuwing. Ik ben mijn werkelijke ‘ik’ gaan ontdekken en heb de rode draad in mijn leven kunnen doorbreken. Ik leefde vanuit overlevingsstrategieën waardoor ik aan het ‘’overleven’’ was in plaats van leven. Hierdoor ben ik een innerlijk rijker en blijer mens geworden. Loskomen van wie je denkt te zijn en te zien hoe jezelf de sleutel tot verandering kunt zijn, daar sta ik voor met mijn praktijk.

Missie:

Ik zie het als mijn missie om jou te helpen te durven; durven te zijn wie jij werkelijk bent en dat ook mogen zijn van jezelf. Ik ben dankbaar als ik jou met liefde- en respectvol kan confronteren met je overlevingsstrategieën om je verder te brengen. Dat doe ik door met jou mee te bewegen om je te laten bewegen, snel te schakelen, en met een paar hele krachtige technieken. Ik wil jou bewust maken dat je het wel kan en hoe je dat kan. Zodat het leven weer gaat stromen en je een blijer en gelukkiger mens wordt voor jezelf en je omgeving. Daar ga ik voor.

Je krijgt wat je nodig hebt in het leven, maar niet altijd wat je wilt en terwijl je groeit en ontwikkeld krijg je meer. Niet omdat je het wilt maar omdat je er klaar voor bent.
Wat zeggen anderen over mij?

Wat ik terug hoor van cliënten, leerlingen, trainingsbureaus en werkgevers. Annelies is een warm en betrokken persoonlijkheid met een eigen authentiek. Annelies creëert persoonlijk inzicht, bevorder het werkplezier en de samenwerking waarbij de focus ligt op inspireren, motiveren, bewustwording, zelfinzicht, verbeteren en resultaten. Annelies kan in liefde, en met respect confronteren en oh-ja effecten geven. Annelies denkt in mogelijkheden en oplossingen. De coaching en trainingen die Annelies geeft zijn dynamisch, leerzaam, effectief, leuk en doeltreffend.

Wie ben ik ten voeten uit?

Open, echt, authentiek, integer, empathisch, daadkrachtig, denkt in oplossingen en mogelijkheden, doorzetter, direct, respectvol, humor en positief.